Fin recension av Brödera Hallbergs Julshow 2009

3150933867

Julen kom tidigt till Spikön i år. Den kom med fem män i ljusblå sparkdräkter och tomteluvor. Den kom med Brödera Hallbergs julshow

Utifrån, bakom de immiga rutorna, skymtar långa bord dukat med julmat. I fönstren hänger halmbockar och på bordens vita dukar står krukor med julstjärnor.

Prinskorv, köttbullar och sill fyller de glada besökarnas tallrikar och ackompanjeras av en och annan julöl. På scenen står fem män i ljusblå sparkdräkter, tomteluvor och stora glasögon. Det är Brödera Hallberg och det är dags för deras julshow.

Under drygt en timma tas de tidiga julfirarna med på en resa genom klassiska jullåtar i moderna tappningar, spex och skoj. Bland annat bjöds det på en julrap. Allt i en härlig varm och stundtals fräck blandning. Det är livat, roligt och underhållande. Men framförallt är det juligt. Det är så juligt att julaftonsmorgon endast känns ett par timmar iväg.

Vill du läsa hela recensionen i Trollhättans Tidning så klicka här: TTELA

MvH / Thomas Andersson (Nisse Hallberg)

By |2018-12-05T13:03:37+01:00december 10th, 2009|Okategoriserade|Kommentarer inaktiverade för Fin recension av Brödera Hallbergs Julshow 2009

About the Author:

Är Brödera’ Bröder?

Vilket storstilat besök som vi fick till studion när Mikael ”Kappa” Strandlind gästade oss. Mikael som är Sven-Åke Hallberg i Trollhättebandet Brödera Hallberg, kända från Fredrik och Filips Boston Tea Party i kanal 5.

Och hur ligger det till med brödraskapet egentligen?

Det vankas ju julshow i hemstaden Trollhättan för Brödera Hallberg, något som lovar mycket upptåg och härlig stämning. Men jag och Elin undrade ju om brödera verkligen är bröder?